Оболонь в самому кінці зуміла здійснити камбек проти Олександрії

Команди розділили очки в неймовірному фіналі матчу аутсайдерів.
17 квітня, 20:05
Олександрія - Оболонь / Getty Images
Олександрія - Оболонь / Getty Images

У середу, 17 квітня, Олександрія приймала вдома "Оболонь" у рамках перенесеного 15-го туру УПЛ.

Уже на 10-й хвилині господарі мали відкривати рахунок, але м'яч після рикошету влучив у поперечину. Після цього гра заспокоїлася, Олександрія володіла м'ячем і шукала моменти, проте Федоровський впевнено виручав команду.

На 44-й хвилині господарі отримали право на пенальті, але Калюжній не зумів переграти кіпера Оболоні, і на цьому перший тайм завершився, натомість у другому почалося найцікавіше.

Майже півгодини команди возили м'яч майже без моментів, як пенальті заробили гравці Оболоні. Ростислав Тарануха, на відміну від суперника, пробив 11-метровий точно. Олександрія зуміла зрівняти рахунок аж на 88-й хвилині, Погорілий влучив у дев'ятку без шансів для Федоровського.

І одразу ж після цього господарі отримали другий пенальті, який уже реалізував Скорко. Здавалося, матч завершено, адже часу відігратися вже немає, але аж на 90+8 хвилині Краснопір класно в один дотик зумів зрівняти рахунок ударом метрів із 20. Зрештою, 2:2 на табло, і "Оболонь" не зуміла скоротити відстань до Олександрії.

Статистика матчу Олександрія - Оболонь 15-го туру УПЛ

Олександрія - Оболонь 2:2 
Голи: Погорілий, 88, Скорко (пенальті), 90+2 - Тарануха (пенальті), 79, Краснопір, 90+8

Володіння м'ячем: 55% - 45%
Удари: 19 - 8
Удари у площину: 6 - 2
Кутові: 7 - 6
Атаки: 72 - 65

Олександрія: Єрмаков - Мартинюк, Кампос, Логінов (Білошевський, 72), Копіна (Скорко, 86) - Михайленко (Погорілий, 86), Калюжний, Ковалець - Калитвинцев (Безерра, 72), Кулаков, Шулянський (Бєляєв, 55)

Оболонь: Федоровський - Осман, Дубко, Приймак, Лук'янчук - Нагієв (Косовський, 62), Черненко, Мороз (Чернов, 62), Груша (Прокопенко, 46) - Тарануха (Вовкун, 87), Вишневський (Краснопір, 46)

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Олександрія Оболонь

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK