На болідах Альпін увесь червень будуть райдужні прапори

Це зроблено у рамках співпраці з Racing Pride.
2022 г., 9 червня, 19:57
Частина нової лівреї боліду Фернандо Алонсо / https://www.instagram.com/alpinef1team/
Частина нової лівреї боліду Фернандо Алонсо / https://www.instagram.com/alpinef1team/

Команда Формули 1 Альпін у себе на сайті оголосила про партнерство з Racing Pride, ініціативою щодо просування участі ЛГБТК+ в автоспорті, і відзначатиме Місяць гордості (Pride Month) символами союзництва протягом усього червня.

Як повідомляє сама команда, завдяки цьому партнерству вона прагне зрозуміти проблеми, що стоять перед спільнотою ЛГБТК+ в автоспорті, і те, як вона може створити інклюзивне середовище для членів команди ЛГБТК+ та зіграти свою роль у просуванні прогресу у цьому виді спорту.

Читайте також: Президент ФІА: Феттель їздить на райдужному велосипеді, а Хемілтон захоплений правами людини

"Досі автоспорт не уявляв тієї різноманітності, яку ми спостерігаємо в суспільстві в цілому. Є різні причини, але нам потрібно дивитися вперед і боротися з упередженнями, які ми бачимо. Наша подорож починається тут", - сказав виконавчий директор Альпін Лоран Россі.

"Спільноті ЛГБТК+ не вистачало видимого представництва та підтримки в нашій індустрії, і нам потрібно це змінити. Ми хочемо, щоб Альпін була відкритим, інклюзивним та продуктивним місцем для роботи, а наші співробітники відчували себе щасливими та отримували підтримку на своєму робочому місці".

Лоран Россі
Лоран Россі

Французька стайня працюватиме з Racing Pride над низкою ініціатив, щоб гарантувати, що їхні способи залучення нових талантів будуть вітатись людьми ЛГБТК+, і використовуватиме Місяць гордості, щоб продемонструвати підтримку та підвищити обізнаність.

Боліди A522, за кермом яких виступають Фернандо Алонсо та Естебан Окон, будуть експлуатуватися з райдужним логотипом ЛГБТК+ протягом усього червня, а також з іншими посиланнями до спільноти.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK