Чемпіон світу Формули 1 спростував чутки, що йому заборонили відвідувати паддок

Представники колишнього пілота Мерседес заявили, що він і не намагався потрапити туди.
2022 г., 11 червня, 09:58
Ніко Росберг / Getty Images
Ніко Росберг / Getty Images

Представники Ніко Росберга спростували повідомлення про те, що його не пустили в падок Гран-прі Монако. PlanetF1. Вони заявили, що це неправда, оскільки він і не намагався отримати доступ до нього.

Чемпіон світу 2016 року входить до списку експертів Sky Sports за Формулою 1, і минулого сезону його часто бачили в паддоку з мікрофоном у руці. Цього року більшість його інтерв'ю було взято з його будинку в Монте-Карло, тоді як його обов'язки в Монако були пов'язані з діями поза трасою.

Читайте також: Гран-прі Азербайджану: Леклер став найкращим у другій практиці, пілоти Ред Булл - у трійці

Причина в тому, що він не щеплений від коронавірусу. Колишній пілот Мерседес вирішив не робити ще одне щеплення від Covid-19, оскільки він уже був вакцинований, і тому лікар вважає, що у нього достатньо антитіл.

Але хоч його менеджер зі зв'язків із громадськістю підтвердила це, вона спростувала повідомлення про те, що йому не дозволили увійти в паддок у Монако, оскільки служба безпеки відмовила йому.

"Ніко Росберг вилікувався від коронавірусної інфекції і в даний час має сертифікат про одужання. У нього регулярно перевіряють рівень антитіл, і, за рекомендацією лікаря, в даний час він не потребує якихось щеплень. Крім того, він продовжує дотримуватися всіх необхідних заходів гігієни та обережності".

На запитання про чутки про паддока Монако вона сказала: "Це неправда. Він не намагався потрапити в паддок Ф1".

Мартін Брандл та Ніко Росберг
Мартін Брандл та Ніко Росберг

Натомість 36-річний німець розмовляв із провідним Sky Sports Мартіном Брандлом за кілька кілометрів від траси. Минулого сезону в паддок могли увійти всі, хто мав негативний ПЛР-тест, але цього року було введено правило, згідно з яким туди допускаються лише вакциновані.

Проте можна спробувати отримати особливий дозвіл на відвідування паддока, отримавши медичне визволення на підставі негативного тесту ПЛР.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Формула 1 Ніко Росберг

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK