Хемілтон може пропустити Гран-прі Канади через болі в спині

Ефект дельфінування сильно вдарив по 7-кратному чемпіону світу.
2022 г., 12 червня, 20:23
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Під час Гран-прі Азербайджану Льюїс Хемілтон страждав від сильних болів у спині, викликаних екстремальним рівнем дельфінування. Рівень дискомфорту британця був настільки великий, що він кілька разів зізнавався, що мало не розбився, і був змушений зосередитись, щоб його W13 не влетів у стіну.

Після гонки, в якій Хемілтон фінішував четвертим, керівник команди Тото Вольфф був змушений перепросити 37-річного пілота за їзду на "лайновому Мерседесі". Відразу після фінішу було видно, наскільки важко Льюїс намагався вилізти з кокпіту.

На питання, чи існує небезпека того, що Хемілтон не зможе брати участь у гонці в Монреалі тижнем пізніше, оскільки траса імені Жиля Вільнева, як очікується, знову запропонує важку вибоїсту гонку, Вольфф визнав, що такий сценарій цілком імовірний.

"Так, безперечно. Ви можете бачити, що це більше не м'язові проблеми. Це вже пов'язано з його хребтом і може мати деякі наслідки", - цитує австрійця. GPFans.

Далі, оцінюючи стан Хемілтона та боротьбу команди, Вольф додав: "Йому справді погано, і нам просто потрібно знайти рішення".

"На даному етапі він, можливо, найбільше постраждав із усіх гонщиків. Майже всі пілоти, наскільки я розумію, говорили, що щось потрібно з цим зробити, але я не можу дати вам пояснення, що це таке".

Читайте також: Алонсо побив багаторічний рекорд Шумахера

"Я не думаю, що це тільки проблема Льюїса. Він, ймовірно, найбільше постраждав, але в цілому це також впливає на Джорджа (Расселла) і багатьох інших. Рішення може полягати в тому, щоб мати когось у резерві, який у нас є у будь-якому випадку є на кожній гонці, щоб переконатися, що наші машини вийдуть на старт.

Після восьми етапів цього сезону Мерседес посідає третє місце у кубку Конструкторів , поступаючись другий Ferrari 38 очок.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK