Гемілтон виступив із заявою про участь на Гран-прі Канади.

7-разовий чемпіон світу після "найболючіших перегонів у кар'єрі" розповів, чи виступить він у Монреалі.
2022 г., 14 червня, 13:28
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

На завершення Гран-прі Азербайджану керівник Мерседес Тото Вольфф заявив, що через постійні підстрибування боліда на трасі у Льюїса Хемілтона виникли серйозні проблеми зі спиною, через які він може пропустити Гран-прі Канади.

При цьому його колега з Ред Булл Крістіан Хорнер побачив у цих словах спробу продавити зміни у регламенті протягом сезону. Він сказав що у "срібних стріл" є варіанти вирішення даної проблеми, але вони ними не підуть, ніж втрачати швидкість боліда.

Сам же Гемілтон наступного дня закрив усі питання щодо своєї участі у гонці у Монреалі.

"Доброго ранку, мир", - цитує Гемілтона Sky Sports. "Вчора було важко, і в мене були деякі проблеми зі сном. Але сьогодні я прокинувся з гарним настроєм. Спина трохи болить і в синцях, але, на щастя, нічого серйозного".

"У мене було акупунктура і фізіотерапія, і я на шляху до своєї команди, щоб попрацювати з ними над поліпшенням (боліда). Ми повинні продовжувати боротися. Немає кращого часу, щоб зібратися, ми це зробимо. Я буду там (в Канаді) в ці вихідні, ні за що на світі цього (перегону) не пропущу. Бажаю всім прекрасного дня та тижня".

Сер Льюїс є одним із трьох ветеранів серії. Після відходу зі спорту Кімі Райкконена, найвіковішим гонщиком у пелотоні став Фернандо Алонсо, який у Баку побив рекорд Міхаеля Шумахера.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK