Шумахер: Завжди любив перегони у дощ

Молодий німець підбив підсумки свого успішного виступу у кваліфікації.
2022 г., 19 червня, 18:13
Мік Шумахер / Getty Images
Мік Шумахер / Getty Images

У суботу, 18 червня, відбулася кваліфікація Гран-прі Канади, переможцем якої став нинішній лідер чемпіонату Макс Ферстаппен. Другий найкращий час показав Фернандо Алонсо, від іспанця трохи відстав його співвітчизник Карлос Сайнс.

Примітно, що в третій сегмент кваліфікації пробилися обидві машини Хаас, і виступили вони просто шикарно: Кевін Магнуссен стартуватиме п'ятим, а Мік Шумахер - шостим.

Під час бесіди з журналістами син легендарного пілота трохи поділився враженнями від найуспішнішої кваліфікації у його кар'єрі.

"Машина була чудова. Я відчував зчеплення скрізь, де проїжджав. На останньому комплекті шин мені довелося знизити швидкість через Карлоса, і вони трохи остигли. Але до цього я був дуже, дуже щасливий", - цитує Міка. Sky Sports.

"Це те, на чому я можу ґрунтуватися і розвиватися. Мені завжди подобалися перегони в дощових умовах. На такій трасі гонщики мають великий потенціал, щоб показати, на що вони здатні".

Варто зазначити, що Міхаель Шумахер свого часу був відомим майстром їзди під час дощу, що, мабуть, передалося його синові. Однак Міку ще тільки це доведеться довести в майбутньому.

Нагадаємо, що Гран-прі Канади відбудеться у неділю, 19 червня. Початок заїзду – 21:00 за київським часом. Раніше стало відомо, що пілот Феррарі Шарль Леклер все ж таки стартуватиме з кінця пелотону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK