Легенда Формули 1: Настав час Гемілтону завершити кар'єру

На думку 3-разового чемпіона світу, сер Льюїс мав піти на піку, але він упустив цей момент.
2022 г., 23 червня, 15:28
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Цьогорічний сезон Формули 1 складається далеко не так, як на це розраховував 7-разовий чемпіон світу Льюїс Гемілтон. За дев'ять етапів він лише двічі піднімався на подіум, обидва рази фінішувавши третім. У решті випадків він більше бореться з болідом і програє напарнику Джорджу Расселлу.

Легенда цього спорту, 3-разовий чемпіон світу Джекі Стюарт, який залишив Ф1 наприкінці сезону, в якому він виграв свій останній титул, вважає, що Гемілтону настав час йти зі спорту.

Читайте також: Радник Ред Булл: Коли Хемілтон потрапляє на подіум, його спина раптово вже не болить

"Зараз він трохи бореться, тому що у нього з'явився новий товариш по команді, який був швидше за нього у кваліфікації цього року, і йому буде важко з цим впоратися. І я думаю, що йому час завершувати кар'єру", - цитує Стюарта. RaceFans.

"У нього є музика, у нього є культура. Він любить одяг, і ця індустрія була б для нього абсолютно придатною", - вважає Стюарт. "Я впевнений, що він буде дуже успішним, тому що він заробив величезні гроші - і заслужено, адже він був найкращим гонщиком свого часу".

"Я хотів би, щоб він пішов зі спорту зараз. Шкода, що він не пішов на піку. Але я не думаю, що це станеться зараз. Тим не менш, краще зупинитися, ніж пройти через увесь біль від неможливості робити те, що ти робив раніше”.

Після дев'яти гонок Гемілтон посідає шосте місце в особистому заліку пілотів, поступаючись Джорджу Расселлу 34 очками. У цій кампанії Расселла називають "Містер Постійність", бо він ще жодного разу цього року не фінішував нижче за ТОП-5.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK