Бики, та не ті: Гаслі продовжив контракт з Альфа Таурі

На одне вільне місце в пелотоні наступного сезону поменшало.
2022 г., 24 червня, 16:21
П'єр Гаслі / Getty Images
П'єр Гаслі / Getty Images

Гонщик Альфа Таурі П'єр Гаслі підписав новий контракт зі своєю теперішньою командою, повідомляє офіційний сайт Формули 1.

26-річний француз буде бойовим пілотом "молодших биків" до кінця 2023 року. Таким чином закінчилися спекуляції на тему того, куди може вирушити П'єр після цього сезону.

Спочатку Гаслі претендував на повернення в Ред Булл, за який він виступав у сезоні-2019, але нещодавно підписаний контракт із Серхіо Пересом поставив хрест на його очікуваннях. Повідомляється, що француз був готовий обговорити можливість виступати за головну команду з доктором Гельмутом Марко, але до цього так і не дійшло.

Раніше керівник Альфа Таурі Франц Тост тизерив новий контракт свого підопічного. Під час уїк-енду в Канаді він заявив, що "на 100% впевнений", що Гаслі залишиться в команді і наступного сезону.

Читайте також: Гаслі залишиться в Альфа Таурі до кінця 2023 року

П'єр Гаслі дебютував у Формулі 1 у 2017 році у складі Торо Россо (нинішня Альфа Таурі). Там він провів два роки, перш ніж отримати підвищення до бойового пілота Ред Булл - там він замінив Даніеля Ріккардо, що пішов у Рено.

Проте не впоравшись із тиском і повністю програючи своєму напарнику Максу Ферстаппену після 12 Гран-прі він був відправлений назад до Торо Россо, де й виступає досі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK