Росберг: Сайнс гарний пілот, але він не чемпіон

На думку німця, Карлосу потрібно ще більше прогресувати, щоб мати шанс поборотися за титул.
2022 г., 26 червня, 12:58
Ніко Росберг / Getty Images
Ніко Росберг / Getty Images

Карлос Сайнс минулого сезону, який став для нього першим у Феррарі, перевершив усі очікування. Іспанець був неймовірно стабільним пілотом, який лише у двох Гран-прі з 22-х не зміг заробити очки, а в останній гонці сезону він взагалі обійшов свого напарника за командою Шаррля Леклера в особистому заліку пілотів.

Проте справи цього року складаються не так добре. Карлос уже тричі зійшов з дистанції під час заїзду за дев'ять етапів, причому двічі поспіль він застряг у гравії. Сталося це вже після того, як він продовжив контракт із Скудерією.

Читайте також: МакЛарен більше не буде серйозно оновлювати болід у 2022 році

На думку Ніко Росберга, чемпіона світу 2016 року, Сайнс може стати гарним гонщиком, але поки що в ньому немає того, що підніме його на вершину автоспорту.

"У Сайнса є все для того, щоб бути гарним, гідним гонщиком у Феррарі", - цитує Росберга Planet F1. "Але на даний момент у нього немає сил стати чемпіоном світу. За продуктивністю (Шарль) Леклер випереджав його в кожній гонці цього року".

"Отже, йому все ще потрібно досягти деякого прогресу, щоб бути на одному рівні з Леклером, він все ще трохи далекий від цього. У порівнянні з минулим роком це стало несподіванкою, але, звичайно, машина зовсім інша, тому, можливо, йому буде потрібно більше часу, щоб освоїтися".

Наразі Карлос Сайнс зі 102 очками посідає п'яте місце в особистому заліку пілотів. Він відстає від Шарля Леклера на 24 бали та від лідера чемпіонату Макса Фертаппена на 73 бали.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK