Екклстоун: Міхаель Шумахер поставив би Штайнера на місце

Британець вважає, що Міку Шумахеру не вистачає впливу свого батька.
2022 г., 28 червня, 22:55
Міхаель Шумахер та Берні Екклстоун / Getty Images
Міхаель Шумахер та Берні Екклстоун / Getty Images

Колишній керівник Формули 1 Берні Екклстоун незадоволений тим, як Гюнтер Штайнер поводиться з Міком Шумахером. Після аварії у Монако керівник Хаас розкритикував молодого пілота, заявивши, що його виступ "важко оцінити". 91-річний бізнесмен був цьому не радий.

В інтерв'ю Sport.de Екклстоун назвав заяви Штайнера контрпродуктивними. За словами британця, Шумахеру потрібні люди довкола нього, які допомагають йому, а не просто критикуватимуть.

"Йому не потрібні люди, які постійно говорять йому, що зараз він виступає не так добре, як повинен", - сказав він.

Екклстоун вважає, що Міку зараз не вистачає впливу його батька, 7-разового чемпіона світу Міхаеля Шумахера. Він думає, що якби "Червоний барон" був тут, він задав би жару Штайнеру.

"Міхаель поставив би Гюнтера (Штайнера) на місце. Це дуже допомогло б".

Читайте також: Ред Булл розірвав контракт із пілотом за расистську лайку на стримі

Незважаючи на важкі часи, які Мік зараз переживає в Хаасі, Берні вважає, що у нього є все необхідне для досягнення добрих результатів.

"У нього є здібності. Йдеться про те, чи є команда, яка хоче взяти його і переконатися в цьому: він такий же гарний, як його батько?"

Нинішнього сезону Мік Шумахер — єдиний гонщик, поряд з Ніколасом Латіфі, який ще не набрав жодного очка. При цьому його напарник за командою Кевін Магнуссен має 15 балів. Крім того, на рахунку Міка вже кілька аварій у цій кампанії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK