Нельсон Піке відзначився не лише расизмом, а й іншими образами та гомофобними висловлюваннями

Легендарний бразилець ризикує бути викресленим з історії Формули 1.
2022 г., 2 липня, 19:57
Нельсон Піке / https://www.racefans.net/
Нельсон Піке / https://www.racefans.net/

Осуд Нельсона Піке посилився, оскільки з'явилися докази нових расистських, а також гомофобних образ, які він зробив на адресу Льюїса Гемілтона. Британець уже зажадав від спортивного світу вжити заходів щодо боротьби з расизмом і закликав змінити "архаїчне мислення" у спорті.

Як повідомляє The Guardian, бразильський веб-сайт Grande Prêmio отримав повну копію листопадового подкасту, і в ньому Піке повторив расистський епітет і додав гомофобні образи, обговорюючи свого колишнього суперника Кеке Росберга, його сина Ніко і Гемілтона, який був напарником німця по Мерседесу.

Читайте також: Нельсон Піке отримав покарання за використання расистського слова на адресу Гемілтона

На цьому відео Піке примудрився образити усю трійцю. Він змагався з Кеке Росбергом – чемпіоном світу 1982 року, а Ніко виграв титул у боротьбі проти Льюїса у 2016 році.

"Яким гонщиком був Кеке? Він був лайном. Нульова цінність. Як і його син. Він (Ніко) виграв чемпіонат, (бо) "neguinho" занадто часто давав у дупу і виступав погано", - заявив Піке.

Ф1 не збиралася скасовувати покарання, незважаючи на заяву Піке, і ці додаткові подробиці напевно гарантують, що він ніколи не повернеться в паддок.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK