Кіану Рівз бере участь у створенні документального фільму про команду Brown GP

Виконавець ролі Джона Віка буде ведучим у фільмі про неймовірну історію команди Росса Брона.
2022 г., 3 липня, 16:21
Стефано Домінекалі та Кіану Рівз / Formula 1/formula1.com
Стефано Домінекалі та Кіану Рівз / Formula 1/formula1.com

Голлівудський актор Кіану Рівз підтвердив, що він буде ведучим у новому документальному фільмі, який переказує "дивовижну, чудову історію Brawn GP", передає GPFans.

За всієї драматичності у Ф1 дуже мало казок. Винятком є сезон 2009 року, коли команда Хонда була придбана Россом Броном за символічну суму 1 фунт стерлінгів. Тоді відбувся ребрендинг у Brown GP, команда взяла кубок Конструкторів, а її пілот Дженсен Баттон став чемпіоном світу.

Читайте також: Halo врятувало гонщика під час аварії у гонці Формули 2

В результаті нинішнього буму інтересу до Ф1 історію підхопив Рівз, зірка франшиз фільмів "Матриця" та "Джон Вік". На питання про чутки, що проект перебуває у розробці, Рівз підтвердив це.

"Так, це те, що ми намагаємося зробити. Ми хочемо розповісти цю дивовижну, чудову історію. Є так багато про що можна розповісти. Мій друг розповідав мені цю історію, і я був так нею вражений. Насправді він колись працював на Брона, а зараз він продюсер і режисер, тож ми подумали: "Давайте розповімо цю історію".

"Було чудово дізнатися більше про те, що відбувалося у Формулі 1 того року. Світ цього спорту був екстраординарним. Він завжди екстраординарний, але того року з Brawn GP, я думаю, сталося щось дійсно особливе. Я буду ведучим фільму. Сподіваюся, я поговорю з вами (Мартін Брандлом) і буду інтерв'юером".

Кіану Рівз кілька разів був сфотографований у гаражі Астон Мартіна під час дощової кваліфікації, після чого його помітили в боксах Феррарі, коли Карлос Сайнс завоював своєю першою поул у кар'єрі.

"Було мокро, але це було захоплююче", - додав він. "Було цілком приголомшливо перебувати так близько. Сільверстоун під дощем - ідеально! Стояти так близько до цього і просто бачити швидкість і те, як вони входять у повороти і виходять з них, неймовірно".

Нагадаємо, що Гран-прі Великобританії відбудеться у неділю, 3 липня Початок заїзду – 17:00 за київським часом.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Формула 1 Brown GP Кіану Рівз

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK