Феттель: Таке почуття, ніби на моєму боліді намальована мішень

Себ залишився розчарованим вікендом у Шпільберзі.
2022 г., 15 липня, 17:58
Себастьян Феттель / Getty Images
Себастьян Феттель / Getty Images

Себастьян Феттель мав намір в Австрії розвинути успіх Сільверстоуна, де він зумів набрати два очки. Але все, що очікувало гонщика Астон Мартін, - це повернення до більш знайомих страждань, які він терпів більшу частину цього сезону.

У кваліфікації його підрізав Алекс Албон на своєму Вільямсі, а під час гонки його підбив пілот Альфа Таурі П'єр Гаслі, для якого той вікенд став просто провальним. Після зіткнення із французом Себ зумів продовжити гонку, але у результаті він фінішував останнім.

Читайте також: Феттель назвав терміни ухвалення рішення щодо свого майбутнього

Розмірковуючи про той вікенд, Феттель був роздратований тим, що не зумів поборотися за очки не зі своєї вини.

"Дуже прикро знову вилетіти в гравій. На цей раз це був Гаслі, і таке почуття, ніби на моїй машині є мішень!", - цитує Себа Mirror.

"Я добре зайшов із зовнішнього боку і був попереду, залишаючи багато місця. Я думаю, що він був занадто захоплений, врізався в мене, і я вилетів у гравій. Після цього машина була не в кращій формі і для мене гонка була практично завершена" .

"Вона і до цього була складною, тому що на першому колі я потрапив під уламки, які могли пошкодити машину. Ми пробивалися через пелотон до контакту з П'єром. Я думаю, у нас був досить невдалий вікенд, так що давайте просто перевернемо сторінку і зосередитися на наступній гонці у Франції.

На даний момент Себастьян Феттель посідає 14-е місце в особистому заліку пілотів, маючи в активі 15 очок після 11 гоночних етапів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK