Де дивитись Формулу-1 в Україні

ISPORT.ua розповідає, де українці можуть стежити за світом Формули 1.
2023 г., 2 березня, 17:00
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

В Україні завжди було чимало фанатів Формули 1. На жаль, часом через непостійність контрактів на трансляції Королеви автоспорту вони не мали змоги стежити за подіями перегонів.

Проте останні кілька років в українців з'явилося одразу кілька легальних джерел перегляду всіх Гран-прі сезону.

Сезон 2023 року транслюватиметься на двох офіційних майданчиках.

Найочевидніший варіант - F1TV. На офіційному сайті Формули 1 можна оформити підписку на трансляції, які включають показ всіх вільних практик, кваліфікацій, спринтів і, звичайно ж, Гран-прі. Ще користувач отримує доступ до всіх записів, оглядів, документальних фільмів та інших відео.

До того ж, F1TV пропонує кілька звукових доріжок, включаючи інтершум, якщо хтось хоче насолоджуватися лише звуком двигунів болідів. Також користувач може самостійно вибрати пілота, за яким він стежитиме всю гонку - F1TV пропонує безліч подібних послуг, включаючи таймінги, час на секторах та ін.

Для тих, хто хоче стежити за Формулою 1 українською мовою, є телеканал Сетанта Спортс. Там буде класична картинка прямих трансляцій під коментуванням багаторічного голосу Формули 1 в Україні Максима Подзігуна.

Розклад трансляцій Гран-прі Бахрейну

  • 4 березня, 17:00 | Кваліфікація
  • 5 березня, 17:00 | Гонка

Оформити підписку на канал можна на офіційному сайті Сетанти. Окрім прямих трансляцій усіх сесій на каналі доступні записи перегонів, огляди, найкращі моменти кожного пілота за весь сезон тощо.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK