Бінотто: Помилки трапляються, тепер фокусуємось на наступному результаті

Керівник Феррарі прокоментував аварію свого пілота у Ле-Кастелле.
2022 г., 24 липня, 22:07
Маттіа Бінотто / Getty Images
Маттіа Бінотто / Getty Images

Феррарі не найкращим чином виступила на Гран-прі Франції: Шарль Леклер, що лідирував, передчасно закінчив гонку, розбивши болід, а помилка механіків на піт-стопі позбавила Карлоса Сайнса шансів на подіум.

Після гонки керівник Скудерії Маттіа Бінотто поділився своїми думками, обговорив проблему Леклера та розповів про те, як вони рухаються вперед.

"Це просто помилка, таке трапляється, як і наші проблеми з надійністю. Я сказав Шарлю, що ми трохи ускладнюємо собі життя, але в майбутньому ми отримаємо від цього більше задоволення, якщо змінимо ситуацію", - цитує італійця Sky Sports.

Під час трансляції монегаск поскаржився команді на педаль газу, з якою він мав проблеми під кінець Гран-прі Австрії. Але Бінотто заявив, що не вона стала причиною аварії.

"Це була звичайна помилка пілота. (Розмова про) педаль газу була тоді, коли він включив задню передачу і спробував від'їхати від бар'єрів. Звичайно, у нашому підході завжди є що покращити і чому навчитися. Я думаю, що крок за кроком ми прогресуємо і стаємо кращими".

"Сьогодні ми ще раз довели, що у нас швидка машина, дуже конкурентоспроможна, і нам потрібно перевернути цю сторінку і готуватися до Угорщини. Ми можемо завоювати там дубль, чому б і ні? Нам потрібно зосередитися на наступному результаті".

При цьому Ніко Росберг сумнівається, що це була помилка Леклера. На його думку, 24-річний гонщик має поговорити зі своєю командою про аварію та дізнатися про всі її подробиці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK