Легенда Формули 1: Сайнс у ролі лідера Феррарі вражає більше, ніж Леклер

Деймон Гілл поділився своїми думками про проблеми Феррарі та пояснив, чому Сайнс продемонстрував більше лідерських якостей, ніж Леклер.
2022 г., 27 липня, 18:22
Шарль Леклер та Карлос Сайнс / Getty Images
Шарль Леклер та Карлос Сайнс / Getty Images

Чемпіон світу Формули 1 1996 Деймон Гілл вважає, що Карлос Сайнс був де-факто лідером Феррарі протягом цього року, а не Шарль Леклер. На його думку, монегаск погано справляється з труднощами, що виникають, і часом приймає невірні рішення, на відміну від свого іспанського напарника.

"Карлос вразив мене більше як лідер команди", - цитує Гілла Daily Express. "Він, здається, краще знайомий зі стратегіями і може самостійно приймати рішення. Шарль явно швидкий і, можливо, швидше, ніж Карлос, але у нього проблеми зі взаєморозумінням з командою".

"Вони не тут і не там, хтось повинен взяти на себе відповідальність і сказати: "Я приймаю рішення". Це повинен бути або пілот, або стратег".

"У Феррарі величезний потенціал, і якщо вони зможуть виправити ці проблеми, я думаю, вони справді становитимуть загрозу. Якщо вони зможуть зробити це до кінця сезону, у нас може бути напружений фініш чемпіонату".

Читайте також: Леклер: Якщо продовжу припускатися помилок, то я заслужено не виграю чемпіонат

Нагадаємо, що Шарль Леклер потрапив в аварію, лідируючи на Гран-прі Франції, через що був змушений зійти. Карлос Сайнс фінішував п'ятим після прориву з хвоста пелотона.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK