Момент, який затвердив наміри Алонсо піти з Альпін

Жорстка оборона від напарника на старті перегонів у Будапешті, можливо, змусила іспанця змінити команду.
2022 г., 2 серпня, 12:29
Фернандо Алонсо та Естебан Окон / Getty Images
Фернандо Алонсо та Естебан Окон / Getty Images

Наступного дня після Гран-прі Угорщини у світі Формули 1 пролунала новина, що Фернандо Алонсо після завершення нинішнього сезону залишить Альпін і займе місце в Астон Мартіні, яке звільниться після завершення кар'єри Себастьяна Феттеля.

Зовсім недавно 2-разовий чемпіон світу говорив, що під час літньої перерви він сподівається сісти з командою за стіл переговорів та обговорити їхнє спільне майбутнє. Однак, мабуть, певні дії французької команди та його партнера Естебана Окона змусили його прийняти пропозицію АМ.

На старті гонки на Хунгароринзі Окон, що стартував перед Алонсо, так жорстко захищався від свого напарника, що через це вони обоє пропустили вперед Льюїса Гемілтона. На цю оборону Фернандо поскаржився команді по радіо.

"Ніколи ніколи в своєму житті я не бачив такої оборони, як від Естебана сьогодні. Ніколи", - сказав Алонсо.

Забавно, що рівно рік тому все було куди миролюбніше: Алонсо протягом безлічі кіл стримував Гемілтона, а все заради того, щоб Окон, що лідирував тоді, завоював свою першу перемогу в кар'єрі. За рік від тієї любові не залишилося й сліду.

Читайте також: Мерседес зрівнявся з Феррарі за кількістю подіумів у сезоні 2022 року

Ймовірно, цей момент став останньою краплею іспанця, який не має наміру більше терпіти подібного та чекати, коли Альпін зможе боротися за перемоги. Ось тільки у 2022 році Астон Мартін має другу найгіршу машину в пелотоні після Вільямса, а тому до вибору Нандо є питання.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK