Вільямс підписав багаторічний контракт з Албоном - гонщик у стилі Піастрі підтвердив угоду

Тайський пілот із гумором відреагував на заяву команди.
2022 г., 3 серпня, 17:34
Алекс Албон / Formula 1/formula1.com
Алекс Албон / Formula 1/formula1.com

Поки деякі команди та пілоти не можуть визначитися з майбутніми виступами наступного сезону, Вільямс зробили все максимально правильно.

Згідно з офіційним сайтом Формули 1, британський колектив підписав нову багаторічну угоду з тайсько-британським гонщиком Алексом Албоном. 26-річний спортсмен виступатиме за легендарну команду у сезоні-2023 і далі.

Албон повернувся до Ф1 цього року, замінивши Джорджа Расселла, що пішов у Мерседес. Це також стало можливо завдяки тому, що Ред Булл звільнив його від контракту. Тепер залишається відкритим питання, хто буде його напарником, оскільки контракт Ніколаса Латіфі закінчується після цього сезону.

У себе в Twitter Алекс підтвердив цю угоду, написавши текст у стилі Оскара Піастрі, який днем ​​раніше спростував заяву Альпін, що він замінить Фернандо Алонсо наступного сезону.

"Наскільки я розумію, за моєї згоди Вільямс сьогодні вдень випустив прес-реліз про те, що я виступатиму за них наступного року. Це так, і я підписав контракт з Вільямс на 2023 рік. Наступного року я виступатиму за Вільямс. Уперед".

Цього сезону Алекс Албон заробив три очки, двічі приїхавши у ТОП-10 за підсумками перегонів: на Гран-прі Австралії (10-те місце) та Гран-прі Майамі (9-е місце). Його напарник залишається єдиним постійним гонщиком, котрий не набрав жодного очка.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK