Гемілтон - про завершення кар'єри: Закінчу перш ніж вигорю

Британець піде з Формули 1 до того, як у нього "в баках закінчиться паливо".
2022 г., 11 серпня, 00:11
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Після оголошення Себастьяна Феттеля про те, що він піде з Формули 1 наприкінці 2022 року, наступного сезону на стартовій решітці серед "ветеранів" залишаться тільки Льюїс Гемілтон і Фернандо Алонсо.

Гемілтон, чий контракт із Мерседес закінчується наприкінці 2023 року, неодноразово заявляв, що не збирається йти зі спорту найближчим часом, оскільки він вважає, що йому ще багато чого належить зробити як на трасі, так і поза нею.

"Я думаю, що це нагадування про те, що я перебуваю на тому етапі своєї кар'єри, коли люди, з якими я прийшов у цей спорт і з якими так довго ганявся, починають йти", - цитує Льюїса Autosport.

"Коли я говорю про паливо, що залишилося в баку, я говорю про те, що все ще борюся за ці речі і все ще відчуваю, що в мене ще багато чого є".

Тим не менш, 7-разовий чемпіон світу вірить, що закінчить з Формулою 1 до того, як у нього пропаде мотивація продовжувати.

Читайте також: Гемілтон зізнався, що відмовився від ролі пілота у фільмі Тома Круза "Top Gun: Maverick"

"Якщо я зупинюся, у мене все ще буде паливо в баку", - сказав він. "Я не думаю, що піду, поки повністю не вигорю, і в мене нічого не залишиться. Але, сподіваюся, у мене ще є час".

Нинішнього сезону справи у "срібних стріл" йдуть не так добре, як у попередні роки. Льюїс Гемілтон посідає лише шосте місце в особистому заліку пілотів, поступаючись у тому чилсі напарнику за командою Джорджу Расселлу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK