Вольфф: Вивчав на прикладі Манчестер Юнайтед, чому закінчуються серії великих команд

Австрійця цікавило, чому великі колективи не можуть продовжити свій успіх.
2022 г., 23 серпня, 23:56
Тото Вольфф / Getty Images
Тото Вольфф / Getty Images

Керівник Мерседес Тото Вольфф розповів, що вивчав невдачі Манчестер Юнайтед, щоб уникнути занепаду своєї команди.

Манчестер Юнайтед виграв рекордні 13 титулів АПЛ і три титули поспіль у двох різних випадках під керівництвом легендарного сера Алекса Фергюсона. Але з моменту його звільнення команда жодного разу не ставала чемпіоном.

Читайте також: Расселл: Феррарі та Ред Булл нав'язували правила в першій частині сезону

"Срібні стріли" виграли вісім поспіль кубків Конструкторів з того часу, як Вольфф став керівником команди в 2014 році, але цього сезону у них виникли проблеми.

"Я вивчав, чому великим командам не вдавалося повторити великі забіги по титули", - цитує Тото ESPN. "Жодна спортивна команда в жодному виді спорту ніколи не вигравала вісім титулів чемпіона світу поспіль, тому є багато причин, і в основі лежить людина".

"Людина стає самовдоволеною. Ви не такі енергійні, як раніше. Можливо, ви не такі амбітні. Мені часто запитують: "Наскільки це складно?". У мене було так багато періодів, так багато епізодів у моєму житті, які я назвав би важкими, що це не той масштаб».

У нинішньому сезоні Мерседес посідає третє місце в кубку Конструкторів, відстаючи від лідера Ред Булл на 137 очок і від другої Феррарі на 30 балів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK