Норріс - про відхід Ріккардо: Я йому не співчуваю - я не тренер і не маю допомагати йому

Жодного жалю по відношенню до напарника по команді з боку британця.
2022 г., 27 серпня, 20:50
Даніель Ріккардо та Ландо Норріс / Getty Images
Даніель Ріккардо та Ландо Норріс / Getty Images

Декількома днями раніше МакЛарен оголосив про розірвання контракту Даніеля Ріккардо - австралієць не виступатиме за команду з Вокінга в 2023 році.

Коли Ландо Норріса спитали, чи співчуває він Ріккардо та його проблемам, враховуючи, що австралієць раніше процвітав у Ред Булл і Рено, британець відповів досить жорстко.

"Мені не хотілося б про це говорити, але я сказав би, що ні", - цитує Норріса Motorsport Week. "Люди, ймовірно, зненавидять мене за те, що я говорю це, але це складно, тому що я ніколи не знаю, чи зіткнуся я з цим у майбутньому з цією машиною, в іншій командою або з чимось ще, тому я ніколи не хочу суперечити собі".

"Це не моя робота — зосереджуватися на комусь іншому. Я не тренер, я тут не для того, щоб допомагати і займатися такими речами. Я тут, щоб показати себе з кращого боку. Крім того, якщо я не буду добре виступати в протягом кількох років, це може стати кінцем моєї кар'єри".

За підсумками кваліфікації в Бельгії Ландо Норріс посів 10-е місце, тоді як Даніель Ріккардо кваліфікувався 11-м. Але через всі штрафи Норріс стартуватиме 18-м, а Ріккардо - 7-м.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK