Алонсо вибачиться за свої коментарі на адресу Гемілтона, коли назвав його "ідіотом"

Відтепер іспанець говоритиме по радіо набагато менше, щоб не виникло подібних ситуацій.
2022 г., 1 вересня, 18:57
Фернандо Алонсо та Льюїс Гемілтон / https://twitter.com/MercedesAMGF1
Фернандо Алонсо та Льюїс Гемілтон / https://twitter.com/MercedesAMGF1

Дворазовий чемпіон світу Фернандо Алонсо заявив, що вибачиться перед Льюїсом Гемілтоном за коментарі, які він зробив по командному радіо минулого вікенду у Спа, повідомляє офіційний сайт Формули 1.

У Бельгії пілоти зіткнулися на першому колі, після чого Гемілтон був змушений зійти з дистанції, а Алонсо продовжив гонку і фінішував на п'ятому місці.

Читайте також: Брандл: Скоро деякі почнуть скиглити про домінування Ферстаппена, як це було з Шумахером та Гемілтоном

Після зіткнення Нандо сказав своєму гоночному інженеру по радіо, що "цей ідіот (Льюїс) вміє стартувати лише з першого місця". Після гонки, поза запалом битви, іспанець сказав, що це був гоночний інцидент, а після в Зандворті сказав, що поговорить з Гемілтоном, щоб вибачитися.

"Сподіваюся, я побачу його сьогодні", - сказав Алонсо. "Я підійду до нього і вибачуся. У мене немає абсолютно жодних проблем з ним, і я дуже поважаю його".

Зіткнення на Гран-прі Бельгії
Зіткнення на Гран-прі Бельгії

Пілот Альпін вважає, що його слова, які потрапили до трансляції, були перебільшені.

"Це справило величезне враження. Насамперед, це Льюїс - він чемпіон, він легенда нашого часу. А потім, коли ви говорите щось - і мені шкода повторювати це - проти британського гонщика, після цього в справу втручаються ЗМІ".

"Багато було сказано Чеко (Серхіо Пересу), Карлосу (Сайнсу), мені. Якщо щось сказати латиноамериканському пілоту, все стає трохи веселішим. Коли ви говорите щось іншим, це трохи серйозніше".

Сайнс та Алонсо
Сайнс та Алонсо

"Але в будь-якому випадку, так, я вибачаюсь. Напруження моменту, адреналін, боротьба за найкращі місця змусили мене сказати ті коментарі, які я не повинен був говорити".

Насамкінець Фернандо додав, що в майбутньому він "буде дуже тихим по радіо".

Нагадаємо, що у п'ятницю, 2 вересня, розпочнеться гоночний етап у Зандворті. Гран-прі Нідерландів відбудеться у неділю, 4 вересня, о 16:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK