Гемілтон вибачився за свій словесний вибух на адресу команди під час перегонів

Льюїс зізнався, що дав волю емоціям у складний момент Гран-прі.
2022 г., 4 вересня, 22:36
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

У неділю, 4 вересня, у Зандворті пройшов Гран-прі Нідерландів, переможцем якого став місцевий улюбленець Макс Ферстаппен.

У якийсь момент перегонів на перемогу претендував пілот Мерседес Льюїс Гемілтон. Однак через рішення команди не змінювати шини під час машини безпеки він упустив не лише лідерство, але й місце на подіумі.

Читайте також: F1TV не пощадила Ріккардо, показавши сумну графіку

Після того, як він програв кілька позицій, Льюїс накричав на команду, сказавши: "Я не можу повірити, що ви, хлопці, так пр*їбалися зі мною, я не можу передати вам, який я зараз злий". Трохи охолонувши, Гемілтон вибачився перед командою.

"Я був на межі зриву з емоціями, і я вибачаюсь перед командою", - цитує Льюїса Motorsport. "Я навіть не пам'ятаю, що я сказав, я просто загубився на секунду. Але я думаю, що вони знають, що вся справа в пристрасті. Сьогодні ми боролися з Ред Булл, ми були швидкими".

"Я думаю, що без машини безпеки у фіналі ми б боролися з ними за перемогу. Машина нарешті запрацювала. Якщо в майбутніх перегонах буде те саме, ми продовжимо дихати їм у потилицю і досягнемо цієї перемоги".

Після п'ятнадцяти проведених етапів Льюїс Гемілтон посідає шосте місце в особистому заліку пілотів, маючи в активі 158 очок, відстаючи від партнера за командою Джорджа Расселла на 30 балів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK