У Албона виникли ускладнення після операції на апендиксі

На щастя, Алексу вже стало краще і за три тижні він має виступити у Сінгапурі.
2022 г., 13 вересня, 14:32
Алекс Албон / Getty Images
Алекс Албон / Getty Images

Пілот Вільямс Алекс Албон не зміг взяти участь у суботніх сесіях та у Гран-прі Італії через апендицит. Його цілком успішно замінив Нік Де Вріс, який фінішував в очках у своїй дебютній гонці Формули 1.

На офіційному сайті Вільямс з'явилася заява команди, в якій йдеться про те, що у Албона виникли ускладнення після операції. На даний момент з тайським пілотом вже все гаразд.

"Вранці у суботу, 10 вересня, Алексу Албону поставили діагноз апендициту, і його госпіталізували до лікарні Сан-Херардо для лікування. У суботу в обід йому зробили успішну лапароскопічну операцію".

Читайте також: Вольфф, Бінотто та Хорнер висловилися про останні кола Гран-прі Італії

"Після операції у Алекса виникли несподівані післяопераційні ускладнення від анестезії, які призвели до дихальної недостатності - відомого, але рідкісного ускладнення. Він був повторно інтубований і переведений у реанімацію для підтримки".

"За ніч він чудово видужав, і вчора вранці його відключили від штучної вентиляції легень. В даний час його переведено в загальну палату і, як очікується, повернеться додому завтра. Інших ускладнень не було. Алекс повністю зосереджений на відновленні та підготовці до Гран-прі Сінгапуру наприкінці цього місяця.

"Алекс хотів би подякувати за відмінний догляд та підтримку, яку він отримав, у тому числі від медперсоналу, анестезіолога та відділення інтенсивної терапії в Osperdale San Gerardo - ASST Monza, медичної команди ФІА, його тренера з продуктивності Патріка Хардинга, команду Вільямс і доктора Люка Беннета з HINTSA Performance".

Через успіх Де Вріса другий пілот Вільямс Ніколас Латіфі тепер посідає 21-е місце в особистому заліку пілотів. Нижче за нього знаходиться тільки Ніко Хюлькенберг, який заміняв Себастьяна Феттеля в перших двох гонках.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK