Стролл: Для мене Алонсо був злодієм, адже я вболівав за Шумахера

Гонщик Астон Мартіна поділився спогадами про свого майбутнього партнера.
2022 г., 17 вересня, 19:49
Ленс Стролл / Getty Images
Ленс Стролл / Getty Images

Фернандо Алонсо в 2023 році стане новим партнером Ленса Стролла в Астон Мартіні після того, як Себастьян Феттель вирішив завершити кар'єру.

Обговорюючи свого майбутнього напарника, канадець зізнався, що в дитинстві вважав іспанця злодієм, оскільки підтримував Міхаеля Шумахера у боротьбі за чемпіонство.

"Я був фанатом Шумахера. Без сумнівів, це було найважливіше! Спостерігати за ним (Алонсо) по телевізору в 2005 і 2006 роках, коли він виграв чемпіонство у Шумахера, було не дуже здорово!", - цитує Ленса Lookcharms.

Стролл додав: "Нандо був для мене чимось на зразок злодія - мені було шість чи сім, тому я міркував, як у кіно. Він був злодієм".

Читайте також: Феттель та Хаккінен підтвердили участь у Гонці чемпіонів-2023

"Згодом, подорослішавши і, особливо, потрапивши у Формулу 1, я дізнався його краще, він дуже цікавий і захоплюючий персонаж. Він досі такий. Він один з кращих пілотів на даний момент. І він все ще виступає в 42 роки - жодного тиску".

Цього сезону Фернандо Алонсо посідає дев'яте місце в особистому заліку пілотів з 59 очками в активі. У цей же час Ленс Стролл йде лише 18-м із п'ятьма очками, хоча у Себастьяна Феттеля цілих 20 очок.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK