Кінець епохи: Латіфі залишить Вільямс наприкінці сезону-2022

Легендарні моменти, пов'язані з канадським гонщиком, назавжди залишаться у нашій пам'яті.
2022 г., 24 вересня, 13:14
Ніколас Латіфі / Getty Images
Ніколас Латіфі / Getty Images

Вільямс оголосив, що Ніколас Латіфі залишить команду наприкінці 2022 року, коли закінчиться термін його поточного контракту після трьох сезонів у команді, передає офіційний сайт Формули 1.

Латіфі дебютував у Ф1 у 2020 році, ставши напарником Джорджа Расселла. Канадець вийшов на старт 55 разів і за три неповні сезони заробив всього сім очок. Вільямс оголосив, що гонка в Абу-Дабі стане для Ніколаса останньою за кермом боліда команди з Гроу.

"Я хотів би скористатися цією можливістю, щоб подякувати всім у Вільямс - усім людям на заводі і тим, з ким я працюю на трасі, - за останні три роки", - сказав Латіфі.

"Мій початковий дебют у Ф1 був відкладений через пандемію, але врешті-решт ми вирушили в Австрію, і хоча разом ми не досягли тих результатів, на які сподівалися, це все ж таки була фантастична подорож".

Читайте також: Хорнер шкодує про втрачену можливість запросити Піастрі в Ред Булл

"Перші очки в Угорщині минулого року були моментом, який я ніколи не забуду. І я перейду до наступного розділу своєї кар'єри з особливими спогадами про час, проведений у цій відданій команді. Я знаю, що ніхто з нас не перестане докладати всіх зусиль до кінця сезону".

Команда також заявила, що скоро оголосить ім'я того пілота, який стане новим партнером Алекса Албона наступного сезону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK