Ред Булл залишився незадоволеним звітом ФІА щодо витрат команд у 2021 році

Після звинувачення у порушенні правил австрійський колектив має намір розібратися з Федерацією, щоб довести свою невинність.
2022 г., 11 жовтня, 22:44
Ферстаппен, Хорнер та Марко / Getty Images
Ферстаппен, Хорнер та Марко / Getty Images

ФІА опублікувала звіт витрат команд у сезоні 2021 року. Стало відомо, що Ред Булл і Астон Мартін перевищили стелю, але незначно, через що вони понесуть лише грошовий штраф.

"Бики" залишилися незадоволеними цим звітом, про що було оголошено шляхом заяви на Twitter-акаунті.

"Ми знаходимо слова ФІА про "незначне перевищення фінансових параметрів" несподіваними і розчаровуючими. Наші документи за 2021 рік, передані до федерації, вказують на дотримання всіх вимог".

"У зв'язку з цим нам потрібно уважно вивчити претензії ФІА, оскільки ми, як і раніше, вважаємо, що виконали всі вимоги ліміту бюджетів на 2021 рік. Незважаючи на припущення, що звучали, ми маємо намір повністю дотримуватися всіх процедур ФІА, але з цією умовою розглянемо всі доступні нам варіанти дій".

Раніше повідомлялося, що незначне перевищення ліміту дорівнює 5% від межі (приблизно 7 мільйонів доларів). Однак у звіті не написано, ні скільки команда витратила понад допустиме, ні те, на що вона витратила цю суму.

На Гран Прі Японії керівник Феррарі Маттіа Бінотто оцінив ефект від 5 мільйонів на рік у півсекунди на колі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Формула 1 Ред Булл ФІА

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK