Доля Міка Шумахера у Формулі 1 може вирішитись після Гран-прі Мексики

При цьому команда не збирається поспішати з оголошенням партнера Кевіна Магнуссена на 2023 рік.
2022 г., 19 жовтня, 13:55
Мік Шумахер / Getty Images
Мік Шумахер / Getty Images

У Формулі 1 залишилося всього два вільних місця на сезон 2023 року: по одному місцю в Хаас та Вільямсі. І якщо останніх точно покине Ніколас Латіфі, то ось в американській команді досі не визначились щодо Міка Шумахера.

За словами керівника Хаас Гюнтера Штайнера, доля Міка може вирішитись після обговорення в Мексиці. Він також підтвердив, що команда веде переговори із Ніко Хюлькенбергом.

"Так, я спілкувався з ним. Я давно знаю Ніко - знаю його набагато краще, ніж Даніеля Ріккардо, наприклад. Ми дійсно спілкуємося, але поки що нічого ще не вирішено", - цитує Штайнера GP Today.

"Я повинен бути чесний: шанси Міка, як і раніше, 50 на 50. Ми в будь-якому випадку не ухвалимо рішення в проміжку між етапами в Остіні та Мексиці, для цього просто немає часу. Наступного разу ми обміркуємо ситуацію вже після Гран-прі Мексики, там буде трохи більше часу, щоб у всьому розібратися".

Читайте також: Мерседес порушуватиме стелю витрат, якщо ФІА жорстко не покарає Ред Булл

Нинішнього сезону Мік Шумахер набрав 12 очок за 18 проведених етапів. У той же час його напарник Кевін Магнуссен набрав на 10 балів більше.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK