Расселл вибачився перед Сайнсом за те, що вибив його з гонки на першому колі Гран-прі США.

Британський гонщик визнав свою провину, незважаючи на те, що під час заїзду назвав винуватцем аварії саме Карлоса.
2022 г., 24 жовтня, 20:03
Джордж Расселл / Getty Images
Джордж Расселл / Getty Images

Джордж Расселл, який стартував четвертим на Гран-прі США, в'їхав у Карлоса Сайнса в першому повороті першого кола. Через це зіткнення іспанець, який стартував першим, змушений був зійти.

Незважаючи на деяке пошкодження переднього крила, Расселл зміг продовжити гонку і фінішувати п'ятим. Після заїзду він вибачився за інцидент, що відбувся.

"По-перше, приношу свої вибачення", — цитує британця Sky Sports. "Ми всі атакуємо в першому повороті. Ви ніколи не захочете брати участь у тому, щоб вибити когось із перегонів. Я очікував, що він спробує обійти Макса (Ферстаппена) по зовнішньому радіусі, а не перехрестити траєкторію. У той момент зіткнення вже було неминучим".

"(Після перегонів) я просто пішов до нього і вибачився за це. З того моменту це був справді важкий день для мене особисто. Я не міг знайти темп у ці вихідні. Я знаю, що були деякі пошкодження, але я не знаю, наскільки сильно постраждала машина”.

Читайте також: Алонсо позбавили всіх очок на Гран-прі США через штраф

Після дев'ятнадцяти етапів у свій дебютний сезон за Мерседес Джордж Расселл займає четверте місце в особистому заліку пілотів, набравши 218 очок, випереджаючи напарника по команді Льюїса Гемілтона на 20 балів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK