Гемілтон: Не хочу перегляд підсумків сезону-2021 - шкоди вже завдано

Британець не хоче здобути восьмий титул подібним чином.
2022 г., 27 жовтня, 19:17
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

У світлі розгляду справи про перевищення стелі витрат командою Ред Булл у 2021 році з'явилися чутки про те, що Макса Ферстаппена навіть могли б позбавити першого чемпіонського титулу, який би дістався Льюїсу Гемілтону.

Однак 7-разовий чемпіон заявив, що не хоче такого розвитку подій.

"Ні, мені таке не потрібне, тому що шкоди вже завдано", - цитує Гема Autosport. "У мене склалася думка з приводу роботи команди, наших досягнень. Ми виклалися на повну і чинили правильно - я цим пишаюся".

"Коли в Сінгапурі почалися розмови про ліміт витрат, у мене спливли емоції. Ти в якомусь сенсі залишив все це позаду, а тут воно повертається. Це був наче ще один удар. Потрібно придушувати ці емоції і рухатися далі".

"По-справжньому болючим був той факт, що у Формулі 1 таке може статися. Ти чекаєш, що все буде зроблено правильно. А в результаті результат чемпіонату, заради якого наполегливо працювала така кількість людей, визначає помилкове рішення".

Цього сезону Льюїс Гемілтон після дев'ятнадцяти гоночних етапів посідає шосте місце в особистому заліку пілотів, заробивши 198 балів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK