Ріккардо - про моральну підтримку: Феттель просто брав телефон і був справжнім другом

Автралієць розповів про несподівану, але таку важливу підтримку, яку він отримав від Себа у складний період своєї кар'єри.
2022 г., 11 листопада, 12:56
Даніель Ріккардо та Себастьян Феттель
Даніель Ріккардо та Себастьян Феттель

Після того, як МакЛарен розірвав з ним контракт на 2023 рік, Даніель Ріккардо прийняв свідоме рішення зробити річну перерву у Формулі 1. 

Ходять чутки, що він веде переговори про місце резервного пілота в Мерседес або Ред Бул, щоб мати можливість перезапустити свою кар'єру у 2024 році.

Відповідаючи на запитання на прес-дні в Бразилії, Ріккардо зізнався, що його колишній напарник по Ред Булл Себастьян Феттель підтримував його на цьому складному етапі, що він дуже цінує.

"Я не вдаватимуся в подробиці і розповідатиму, що було сказано, або щось ще", - цитує Дена Motorsport-Total. "Але я маю на увазі, що цього року він кілька разів брав телефон і був просто другом, який дбав і простягав руку, як справжній друг. А мати таких друзів дуже важливо".

Читайте також: Гаслі намагається домовитися з ФІА на тлі потенційної дискваліфікації

"Але це не те, що ви так часто бачите серед гонщиків. Ми всі ладнаємо, дружимо, але мати такий глибший рівень дружби, і, скажімо, деякі жести, які він зробив цього року, і та доброта, яку він проявив до мене, була досить несподіваною. Але так, просто супер мило. Просто приголомшливо, супер мило".

Нагадаємо, що місце Даніеля Рікардо в МакЛарені займе його співвітчизник Оскар Піастрі, який зі скандалом пішов із Альпін.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK