Ферстаппен: Ріккардо не варто було йти з Ред Булл після 2018 року

На думку Макса, Даніель прийняв неправильне рішення, залишивши рідну команду.
2022 г., 1 грудня, 00:45
Даніель Ріккардо та Макс Ферстаппен / Getty Images
Даніель Ріккардо та Макс Ферстаппен / Getty Images

Нещодавно Ред Булл оголосив, що Даніель Ріккардо повернеться до команди у 2023 році, щоб зайняти місце резервного пілота.

Дворазовий чемпіон світу і колишній напарник австралійця Макс Ферстаппен заявив, що Даніелю не варто було йти з австрійської команди після закінчення сезону-2018.

"Даніель стане нашим резервним гонщиком, а тому нам не доведеться за ним сумувати", - цитує Макса Formule1.nl. "Він справляє враження доброї людини і багато посміхається, але, зрештою, справа не у сміху, а у виступах".

"Даніель, безумовно, добивався успіху в минулому, але у Формулі 1 ти хороший настільки, наскільки хороша твоя остання гонка".

Читайте також: Феррарі намагалася переманити Хорнера з Ред Булл перед стартом сезону-2022

"Для Даніеля було б краще, якби він надовше залишився в Ред Булл у той час", - вважає Ферстаппен. "Я говорив з ним про це. Справа в тому, щоб почуватися добре. У якийсь момент це змінилося. Тоді потрібно шукати альтернативи і зважувати спортивні успіхи і гарне самопочуття".

"Однак я знаю, що всі в Ред Булл думали про нього тільки краще. Замість того, щоб піти, він міг би поговорити про це з командою. Але вийшло так, як вийшло".

Нагадаємо, що після аварії в Баку-2018 між Ферстаппеном та Ріккардо, команда не стала визнавати помилку нідерландця, що не сподобалося Даніелю. Після закінчення того сезону він пішов на два роки до Рено, після чого перейшов до МакЛарена.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK