"Я відданий Ред Булл": Хорнер виключив свій перехід у Феррарі після відходу Бінотто

Британець ясно дав зрозуміти, що не залишить свою команду заради можливості попрацювати у Скудерії.
2022 г., 5 грудня, 17:05
Крістіан Хорнер та Маттіа Бінотто / Getty Images
Крістіан Хорнер та Маттіа Бінотто / Getty Images

Нещодавно Феррарі оголосила, що керівник команди Маттіа Бінотто залишить свою посаду і завершить співпрацю зі Скудерією наприкінці 2022 року.

Головним питанням залишається те, хто замінить італійця. У Мережі з'являлася інформація, що ще до старту сезону-2022 італійська стайня намагалася переманити Крістіана Хорнера у Ред Булл та Андреаса Зайдля у МакЛарена.

Поки керівництво Феррарі шукає нового керівника, Хорнер прокоментував новину про відставку свого колеги, заявивши, що він не збирається займати його місце.

"Його відставка мене не дуже здивувала. Я маю на увазі, що це, очевидно, вибір Феррарі", - цитує Крістіана офіційний сайт Формули 1.

"Я думаю, що це буде вже шостий керівник їхньої команди з тих пір, як я почав свою роботу в Ред Булл (з 2005 року). Зрозуміло, що йому (Бінотто) важко. Цього року у них була відмінна машина; вони, безумовно, були дуже конкурентоспроможними”.

"Я дуже відданий Ред Булл. Я був у команді із самого початку і, очевидно, що я до неї дуже прив'язаний".

За час роботи Крістіана Хорнера у команді пілоти Ред Булл шість разів ставали чемпіонами світу (4 рази Себастьян Феттель, двічі Макс Ферстаппен), а самі бики п'ять разів вигравали кубок Конструкторів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK