Формула-1 подвоїла кількість спринтів у 2023 році

А також нарешті назвала траси, які приймуть перегони.
2022 г., 7 грудня, 15:34
Спрінт в Бразилії / Getty Images
Спрінт в Бразилії / Getty Images

Керівництво Формули-1 офіційно оголосило список Гран-прі, на яких пройдуть уік-енди зі спрінт-заїздами. Всього в наступному сезоні їх буде шість, коли в останньому було вдвічі менше.

Глядачів чекають спрінтреські заїзди під час Гран-прі Азербайджану, Австрії, Бельгії, Бразилії, Катару та США. Слід відзначити, шо спрінт на Інтерлагосу був найуспішнішим в останніх двох сезонах. Також повернеться трасса в Лусаїлі після того, як Катар взяв паузу для проведення ЧС зх футболу.

Також повідомляється, що Формула-1 шукає шляхи внести зміни в спрінт в майбутньому, щоб зробити гонки ще цікавішими. Розглядається навіть варіант з тим, щоби зробити спрінти окремими гонками, які не впливають на решітку. Але в наступньому році спрінти все ще проходимуть за старими правилами.

"Ми спостерігали надзвичайно позитивну реакцію на події F1 Sprint протягом перших двох років його проведення, і ми не можемо дочекатися, щоб запропонувати фанатам ще більше розваг із шістьма подіями наступного року, включаючи наш перший спринт Ф-1 у США в Остіні" - заявив генеральний директор та президент Ф-1 Стефано Доменікалі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: спринт

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK