Хорнер - про Ріккардо: З нами він досяг успіху, але потім вирішив зробити дурість і пішов

Крістіан Хорнер вважає помилкою рішення Даніеля піти з рідної команди.
2022 г., 7 грудня, 19:56
Даніель Ріккардо та Крістіан Хорнер / Ред Булл
Даніель Ріккардо та Крістіан Хорнер / Ред Булл

У 2023 році Даніель Ріккардо повернеться в Ред Булл в статусі резервного пілота. Керівник "биків" Крістіан Хорнер вважає, що австралієць припустився грубої помилки, вирішивши піти з команди після 2018 року.

"Даніель приєднався до нас ще підлітком. Він виріс у нашій команді", — цитує Хорнера RaceFans.net. "Тут, з нами, він досяг великого успіху, а потім він пішов і зробив якусь дурість - пішов виступати за кілька інших команд. Це так і не спрацювало".

"Даніель - чудова особистість. Ми відчували, що було б правильно повернути його в команду - і, звичайно ж, у нього найширша усмішка у Ф1. Він зможе повернутися до веселощів і знову відкрити для себе задоволення від роботи гонщиком Формули 1, а не відчувати стрес, який у нього був останні пару років".

Читайте також: Формула-1 подвоїла кількість спринтів у 2023 році

Ріккардо у складі Ред Булл завоював сім перемог, включаючи неймовірну гонку в Монако 2018 року, коли його болід у ході заїзду втратив 25% потужності.

Однак після закінчення того сезону "Медоїд" вирішив залишити команду. За наступні чотири роки (по два в Рено та МакЛарен) він лише раз здобув перемогу (Монца-2021).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK