Рокіровки в Ф-1: відразу чотири команди змінили керівників

Розповідаємо, хто кого тепер очолює.
2022 г., 13 грудня, 18:27
Фредерік Вассер / Getty Images
Фредерік Вассер / Getty Images

13 грудня стало спекотним днем для команд Формули-1, оскільки одразу три конюшні вирішили змінити своїх керівників. Сталось це після того, як вирішилась головна інтрига міжсезоння: хто буде керувати Феррарі?

Варто одразу підкреслити, що ще вчора Вільямс звільнила своїх керівника та технічного директора. Йост Капіто та Франсуа-Хавьер Демайсон вже попрощались з командою, а нових людей команда пообіцяла представити вже скоро.

Новим керівником Феррарі став Фредерік Вассер, як і передбачували більшість журналістів. Функціонер, провівший шість років в Альфа Ромео, розпочне роботу на новому місці вже у січні 2023 року.

Замість Фредеріка Вассера Заубер одразу взяли на посаду керівника Андреаса Зайдля, який раніше працював в Макларен. В Ауді вже встигли привітати Андреаса, від якого оічкують якісних змін, враховуючи його досвід.

А також Макларен представив фанатам нового керівника. Ним став колишній гоночний директор команди Андреа Стелла. Италієць працює в Макларен с 2015 року, а до цього 15 років провів у Феррарі, де встиг попрацювати з Шумахером, Райкконеном і Алонсо.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK