Вільямс може очолити жінка чи колишній чемпіон світу

Є дуже цікаві опції.
2022 г., 18 грудня, 18:03
Тото и Сьюзі Вольфф / Getty Images
Тото и Сьюзі Вольфф / Getty Images

Нещодавно у Формулі-1 пройшла справжня рокіровка керівників, нових керманичів отримали Феррарі, Макларен та Заубер. Також Вільямс звільнили свого керівника Йоста Капіто, але досі не оголосили, хто займе його місце. Але вже є декілька варіантів, пише видання Speedweek.

Більшість вважає, що посаду керівника віддадуть комусь з менеджменту команди, це досить безпечний варіант. Але є дві набагато цікавіші опції.

Перша - Сьюзі Вольфф, дружина Тото Вольффа, керівника Мерседес. Сьюзі - колишня гонщиця, також вона вже співпрацювала з Вільямс в якості тест-пілоту, а з 2018 року очолює команду Venturi Racing, що виступає у Формулі-Е. Хороший кандидат, знайомий з командою та маючий деякий досвід.

Друга ж опція, на думку Speedweek, це Дженсон Баттон, чемпіон світу 2009 року та людина, що починала свій шлях у королівських перегонах саме у Вільямс. До того ж Баттон зараз є радником команди, а тому його теж можно розглядати як кандидата в керівники.

Очевидно, що імена всіх кандидатів відомі лише власникам команди Dorilton Capital, але вже зовсім скоро має відбутись офіційний анонс. До тестів у Бахрейні залишилось приблизно два місяці, а ще ж треба презентацію боліда провести, що зробити без керівника було б неправильно.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK