Вольфф: Мік Шумахер пав жертвою брутальної Формули 1

Тото впевнений, що молодий німець ще може знайти собі місце за кермом боліда Ф1.
2022 г., 22 грудня, 22:32
Мік Шумахер та Тото Вольфф / Sky Sports
Мік Шумахер та Тото Вольфф / Sky Sports

У 2023 році Мік Шумахер, син легендарного 7-разового чемпіона світу Міхаеля Шумахера, стане резервним пілотом Мерседеса.

23-річний німець не зумів переконати Хаас у своїй профпридатності. У результаті американська команда вирішила замінити його Ніко Хюлькенбергом. Однак на думку керівника "срібних стріл" Тото Вольффа, Мік заслуговує отримати ще один шанс.

"Мені дуже подобається Мік та його родина - те, як вона виростила своїх дітей з таким неймовірно відомим прізвищем", - цитує Вольффа Sky Sports. "Я вважаю, він заслуговує на шанс. Він виграв юніорську серію, а це нелегко зробити".

"У твій перший рік у Формулі 1 речі можуть піти проти тебе. Під час виступів він був під тиском, і це не допомагає – Формула 1 брутальна".

"Так що, напевно, провести один рік у якості резервного пілота - те саме, що станеться і з Даніелем Ріккардо - може бути гарною можливістю для переоцінки самого себе, що дозволить знову знайти собі місце. Він завжди вражав мене своїм характером".

Нагадаємо, що минулого сезону Мік Шумахер програв особисту боротьбу на паніку по команді Кевіну Магнуссену, який ще незадовго до старту чемпіонату взагалі залишався поза Формулою 1.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK