Магнуссен: Можливо, станемо з Хюлькенбергом найкращими друзями

Данець не обіцяє, але й не заперечує, що потоваришує з тим, кому запропонував "посмоктати його яйця".
2023 г., 11 січня, 20:19
Кевін Магнуссен / Getty Images
Кевін Магнуссен / Getty Images

У сезоні-2023 Ніко Хюлькенберг займе місце Міка Шумахера за кермом боліда Хааса. 35-річний німець стане напарником Кевіна Магнуссена.

Ця парочка має давню історію "любові", яка тягнеться ще з Гран-прі Угорщини 2017 року, коли після гонки Ніко назвав Кевіна "найнеспортивнішим гонщиком", на що данець ввічливо запропонував візаві "посмоктати його яйця".

Вони не розмовляли до гонки в Бахрейні 2022 року, коли Хюлькенберг підміняв Себастьяна Феттеля. Тепер їм належить виступати в одній команді. Для цього Магнуссен готовий потоваришувати з Хюлькенбергом, якщо це буде потрібно.

"Ми ніколи не були близькі, в минулому або щось таке", - цитує Кей Мага Autosport. "Але в Бахрейні ми зустрілися в аеропорту і вперше ніби поговорили. Багато людей думають, що у нас є ворожнеча, але насправді це не так".

"Я не думаю, що ми зобов'язані бути кращими друзями. Я маю на увазі, хто знає, можливо, ми станемо кращими друзями. Але немає необхідності будувати якісь особливі відносини поза трасою".

Читайте також: "Уся справа в грошах": Андретті звинуватив команди Формули 1 у жадібності

Минулий сезон став першим для Кевіна Магнуссена після річної перерви. Він у першій же гонці зумів фінішувати в очках, а за підсумками кампанії посів 13-те місце в особистому заліку пілотів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK