Сайнс: Поверну стабільного Карлоса з 2021 року, але Феррарі має бути ідеальною

Іспанський пілот поділився планами на сезон-2023.
2023 г., 16 січня, 14:13
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Перший сезон у Феррарі став досить успішним для Карлоса Сайнса: він не лише обійшов свого напарника, Шарля Леклера, в особистому заліку пілотів, але також став "найкращим серед решти" після гонщиків Ред Булл та Мерседес.

Проте наступного сезону іспанець втратив свою стабільність: відмінні виступи змінювалися провалами. Сайнс пообіцяв, що у 2023 році повернеться "стабільна версія Карлоса з 2021 року".

"Я багато чому навчився. Я пишаюся прогресом, якого досягнув разом з інженерами. Пишаюся тим, як нам вдалося змінити темп. І так, я подбаю про те, щоб у наступному році я знову став таким же стабільним Карлосом, як у 2021 році, і ми досягнемо хороших результатів", - цитує Карлоса офіційний сайт Формули 1.

Читайте також: Вільямс на фоні фінансових проблем знайшов нового спонсора

Коли його запитали, чи зможе італійська команда кинути виклик Макса Ферстаппена та Ред Булл, Сайнс додав, що і він, і його команда мають бути "ідеальними", щоб це сталося.

"Очевидно, минулого року це було неможливо, тому що я дуже далекий від Макса Ферстаппена в чемпіонаті. У Ред Булл просто було найкраще поєднання: швидша машина і швидший пілот".

"Я відчуваю, що в ідеальний рік це може бути можливим, але ми повинні бути ідеальними і нам потрібно буде поліпшити машину. Мені потрібно додати, особливо в першій половині сезону. Це моя мета. Подивимося, що принесе нам життя цього року".

Минулого сезону Карлос Сайнс посів п'яте місце в особистому заліку пілотів, заробивши 246 очок, поступившись Шарлю Леклеру 62 очками.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Феррарі Карлос Сайнс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK