Вольфф: Мерседес не зможе боротися з Ред Булл та Феррарі на старті сезону-2023

Керівник німецької команди очікує на повторення ситуації першої частини торішньої кампанії.
2023 г., 19 січня, 22:32
Тото Вольфф / Getty Images
Тото Вольфф / Getty Images

Зміна регламенту роком раніше відбилася на розкладі сил у пелотоні - багаторічний гегемон Формули 1 Мерседес втратив лідерство, ставши лише третьою командою.

Незважаючи на те, що в другій частині сезону "срібні стріли" наблизилися до Ред Булл та Феррарі, Тото Вольфф не вважає, що його колектив зможе скласти їм конкуренцію.

"Я думаю, ми усвідомили, як сильно нас відкинула зміна регламенту. Ми розуміємо, у чому наші проблеми і де у нас прогалини у розумінні", - цитує Вольффа Motorsport.

"Ми старанно працюємо над тим, щоб створити болід, в якому враховані всі ці фактори. Але тільки розпочавши випробування, ми побачимо, чи ми розкрили потенціал, який, як ми віримо, завжди був в автомобілі".

"Коли ви відстаєте на півсекунди, вам важко наздогнати такі великі організації, як Ред Булл і Феррарі. Сказавши це, ми сповнені рішучості виправити ситуацію. Але нам потрібно бути реалістами в наших очікуваннях".

Раніше стало відомо, що всі три команди зуміли підвищити потужність своїх силових установок, за рахунок роботи над їхньою надійністю, причому найбільшого прогресу досягла Скудерія.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK