Відомий художник розмалював болід Альфа Ромео, який буде проданий для благодійності

Швейцарська команда дозволила художнику з Базеля розмалювати машину, кошти з продажу якої підуть на допомогу дітям.
2023 г., 1 лютого, 15:07
Альфа Ромео / Formula 1/formula1.com
Альфа Ромео / Formula 1/formula1.com

Альфа Ромео у співпраці зі швейцарським художником BOOGIE створила арт-болід, який буде проданий на аукціоні через F1 Authentics, щоб зібрати гроші для благодійної організації Save the Children.

Команда, що посіла шосте місце в кубку Конструкторів-2022, спільно з художником з Базеля створила арт-проект, доступний для перегляду в 3D та доповненій реальності.

Дизайн також буде демонструватися на заходах по всьому світу протягом року, а потім буде проданий з аукціону F1 Authentics для збору коштів для благодійного партнера Save the Children.

"Можливість прикрасити болід Формули-1 випадає не щодня — це шанс, який з'являється раз у житті. Зробити це для команди, що базується в Швейцарії, має для мене особливе значення", — цитує BOOGIE офіційний сайт Ф1.

"Своїм дизайном я спробував передати дух цієї команди: літери, об'єднані у витвір мистецтва, символізують усіх людей, партнерів та організації, які роблять свій внесок у створення цієї машини".

"Альфа Ромео - це команда, яка виходить за рамки свого імені: це група людей з баченням, яке більше, ніж сума його частин", - додав він.

Нагадаємо, що Алфья Ромео представить свою гоночну ліврею і новий болід 2023 року на презентації в Цюріху 7 лютого. На ISPORT можна ознайомитись із вже представленою лівреєю Хааса.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Альфа Ромео

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK