Боттас: Лише у 2021 році визнав, що Гемілтон сильніший за мене

Сеанси у психолога допомогли Валттері прийняти те, що йому не перемогти Льюїса.
2023 г., 6 лютого, 21:03
Валттері Боттас та Льюїс Гемілтон / Getty Images
Валттері Боттас та Льюїс Гемілтон / Getty Images

За п'ять років, проведених у Мерседес, Валттері Боттас кілька разів заявляв про наміри стати чемпіоном світу. Однак фін так жодного разу всерйоз і не поборовся за титул, постійно поступаючись своєму напарнику Льюїсу Гемілтону.

У недавньому інтерв'ю фінському виданню Helsingin Sanomat 33-річний пілот розповів, що в 2021 році він змирився з тим, що йому не перемогти британця - і для цього йому знадобилася допомога психолога.

"2021 рік - складний період: моє майбутнє було під питанням і я не знав, де виступатиму. Було важко звернутися за допомогою, адже ти вважаєш себе крутим хлопцем, якому вона не потрібна, а проблеми вирішаться, просто поглядом у дзеркало. Але професіонал може поставити вірні питання та відкрити безліч замків”.

"Я звик боротися, тому мені було важко прийняти це. Лише у свій останній сезон у Мерседесі я визнав, що Льюїс Гемілтон сильніший як пілот. Я постійно думав про те, як перемогти його та стати чемпіоном. Це були досить напружені п'ять сезонів".

Читайте також: Ферстаппен розповів, хто буде головним конкурентом Ред Булл

Нагадаємо, що у 2022 році Валттері Боттас перейшов до Альфа Таурі, де став першим номером команди. А його місце в Мерседес зайняв Джордж Расселл, з яким у нього в минулому сталося кілька конфліктів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK