В Альфа Ромео сподіваються на успіх нового боліда

Команді вдалося вирішити багато старих проблем.
2023 г., 7 лютого, 16:38
Новий болід Альфа Ромео / Alfa Romeo F1 Team Stake
Новий болід Альфа Ромео / Alfa Romeo F1 Team Stake

7 лютого Альфа Ромео провели презентацію нової лівреї та нового боліда, члени команди впевнені, що на команду чекає успіх у новому сезоні.

Пілот команди Валттері Боттас розповів, що новий болід істотно кращий за торішню модель. Як мінімум на симуляторі C43 показав себе чудово.

"Судячи за показниками на симуляторі, машина стала більш універсальною, а не просто швидкою на повільних автодромах. Минулого сезону нас сильно обмежувала максимальна швидкість, навантаження і баланс на високих швидкостях. Теоретично ситуація повинна значно покращитися. Подивимося", - заявив гонщик Альфа Ромео.

Також оптимістично висловився технічний директор команди Жан Моншо. За його словами, команді нарешті вдалося подолати проблеми з надійністю боліда. Минулого сезону Альфа Ромео мали чимало сходів через проблеми з шасі і силовою установкою від Феррарі.

"Ми виявили причину і переконані, що труднощі залишилися позаду. Робота над надійністю – наш пріоритет. Крім цього, ми сподіваємось і цілком впевнені, що наші друзі в Маранелло також зробили великий крок уперед. Це стримувало команду: у нас вісім сходів, чотири чи п'ять штрафів через елементи силової установки", - заявив Моншо.

Нагадаємо, що з презентаціями болідів інших команд ви можете ознайомитись на нашому сайті.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Альфа Ромео

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK