"Здатний стати чемпіоном": Алонсо видав неймовірний комплімент Строллу

Іспанець вже вливається у новий колектив, яким заправляє батько його напарника.
2023 г., 12 лютого, 11:53
Фернандо Алонсо та Ленс Стролл / Formula 1/formula1.com
Фернандо Алонсо та Ленс Стролл / Formula 1/formula1.com

Фернандо Алонсо приєднався до Астон Мартін, де став новим напарником Ленса Стролла, замінивши на цій посаді Себастьяна Феттеля, який завершив кар'єру.

У недавньому інтерв'ю дворазовий чемпіон світу поділився думкою про канадця, який, на його думку, має змогу перемогти у чемпіонаті.

"У Ленсі команда отримала супермолодого, суперталановитого гонщика, у якого є шанс стати чемпіоном світу", - цитує Нандо офіційний сайт Формули 1. "Для мене буде особливим, якщо я побачу, як він цього досяг, і якщо я зіграю в цьому свою роль, будь то за кермом чи ні”.

"Ленс має швидкість і талант. Він демонстрував це багато разів, особливо під час дощу. Я пам'ятаю, як він завоював поул у Туреччині (2020 рік) і деякі інші його відмінні виступи на мокрій трасі. Щоб виступати на такому рівні в складних погодних умовах, потрібно мати особливе почуття до машини”.

Читайте також: Доменікалі розкритикував Андретті за необережні висловлювання

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з представленими лівреями всіх команд пелотону. Астон Мартін проведе презентацію свого боліда у понеділок, 13 лютого.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK