Керівництво МакЛарен залишилося незадоволеним нинішньою версією боліда 2023 року

Фактично, болід виявився недопрацьованим і команда вже працює над його оновленнями.
2023 г., 14 лютого, 20:56
MCL60 / McLaren/mclaren.com
MCL60 / McLaren/mclaren.com

МакЛарен презентував новий болід і ліврею лише день тому, але фанати "помаранчевих" вже мають привід для переживань.

Керівник команди з Вокінгу Андреа Стелла заявив, що вони надто пізно знайшли найефективніші технологічні рішення в деяких областях, які будуть реалізовані лише після початку сезону-2023.

"Щодо оновлень, ми сподіваємося, що через пару місяців сезону ми їх надамо. Можливо, навіть раніше", - цитує Стеллу RaceFans.net. "Це може збігтися з четвертою гонкою (Гран-прі Азербайджану). Побачимо, як швидко ми зможемо реалізувати цей проект".

"У нас є хороші розробки, які скоро повинні будуть з'явитися на трасі. Це повинно дозволити нам зробити гідний крок уперед. Але ми не наївні. Ми знаємо, що майже кожна команда буде говорити одне й те саме: "У нас є хороші розробки" і так далі".

"Є області, в яких ми трохи пізно усвідомили деякі дійсно сильні напрямки розвитку. Нам потрібно розвивати болід відразу після початку сезону. Крім того, у нас ведуться роботи більш високого рівня - будівництво нової аеродинамічної труби, що має закінчитися приблизно в середині року".

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитись із усіма лівреями, які команди представили на даний момент. Останнім доповненням колекції сезону 2023 стала Феррарі SF-23.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: МакЛарен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK