Піастрі поділився очікуваннями від дебютного сезону у Формулі-1

Новачок готовий позмагатися зі своїми кумирами.
2023 г., 16 лютого, 12:20
Оскар Піастрі / Getty Images
Оскар Піастрі / Getty Images

Оскар Піастрі в наступному сезоні дебютує у Формулі-1 у складі команди Макларен. У зв'язку з цим новачок поділився, чого очікує від сезону-2023.

Піастрі - чемпіон Формули-2 і Формули-3, минулий сезон він провів як третій пілот Альпін, а тепер у хлопця повноцінний дебют.

Австралійський пілот заявив, що почувається позитивно та натхненно, команда його підтримує і готова до майбутнього сезону.

"Я дуже здивувався тому, як мене зустріла команда. Я спокійно і без поспіху зміг познайомитися з усім колективом, що дуже добре.

Я натхнен наміченими нами проектами. Незабаром у нас з'явиться новий симулятор, на який я з нетерпінням чекаю. А також цього року ми розраховуємо на нову аеротрубу. Загалом, я думаю, що все дуже позитивне", – вважає Піастрі.

Читайте також: Вольфф пояснив, чому Мерседес повернувся до чорного кольору боліда

Також Піастрі розповів, що він чекає на початок сезону, щоб нарешті поганятися з пілотами, якими захоплювався в дитинстві.

"Думаю, я отримав відмінний досвід завдяки спільній роботі з Фернандо Алонсо минулого року в Альпін. Очевидно, що він один з тих пілотів, за ким я стежив з дитинства. Льюїс Гемілтон також серед них.

Буде весело змагатися з такими хлопцями, як вони. Але, будучи гонщиком, тільки-но я одягну шолом, всі навколо стануть для мене просто суперниками. Проте класно ганятися з героями дитинства", - наводить слова пілота GPBlog.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: МакЛарен Оскар Піастрі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK