Баттон: Ми сподіваємося, що за перемоги боротимуться три різні виробники

Екс-пілот оцінив нові боліди команд.
2023 г., 17 лютого, 21:54
Дженсон Баттон / Getty Images
Дженсон Баттон / Getty Images

Чемпіон світу 2009 року у Формулі-1 Дженсон Баттон оцінив перспективи команд після презентацій нових болідів на сезон-2023.

Екс-пілот заявив, що з нетерпінням чекає початку сезону і що він, як і багато інших, очікує на боротьбу трьох виробників за чемпіонство - Ред Булл, Феррарі та Мерседеса.

"Взагалі я з нетерпінням чекаю боротьби за лідерство – вважаю, ми всі сподіваємося, що вже на старті сезону за перемоги боротимуться три різні виробники, три різні команди. Думаю, на якомусь етапі сезону це і справді буде так", - вважає гонщик.

Також Баттон оцінив нові боліди, які презентували команди. Ред Булл стали єдиною командою, хто не показав новий болід, але Дженсон переконаний, що команда точно буде у лідерах, адже вони вміють будувати чудові боліди.

Феррарі на думку екс-пілота виглядає непогано, одразу видно, що команда провела багато роботи над своїми слабкими місцями. Про це говорив, до речі, і Фредерік Вассер.

Але найцікавіше – Мерседес. Баттон назвав його найкрасивішим болідом, але при цьому він здивований, що команда збирається вносити зміни лише протягом сезону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK