Штайнер: Це взагалі найкращі тести за всю історію

Керівник Хаас оцінив надійність нових болідів.
2023 г., 26 лютого, 16:24
Кевін Магнуссен / Getty Images
Кевін Магнуссен / Getty Images

Керівник Хаас Гюнтер Штайнер позитивно оцінив передсезонні тести в Бахрейні.

Особливо він відзначив те, що всім командам практично вдалося вирішити проблеми з надійністю. Адже під час тестів ні в кого не виникало серйозних проблем.

"Тільки подивіться - думаю, що це взагалі найкращі тести за всю історію Формули 1. Скільки разів ми бачили червоні прапори? Три? Усі спокійно намотували кола, і достатньо порівняти їхню кількість із першими минулорічними тестами - по-моєму, нічого подібного ніколи не було.

Мене це приємно дивує. П'ять років тому тести переривалися червоними прапорами кожні дві-три години. А зараз ми всі просто проїжджали коло за колом, коло за колом. Майже нудна картина, погодьтеся?

Але особисто я задоволений, тільки коли ми швидкі. І хоча цього року все складається набагато більш гладко, поки що я не цілком задоволений, тому що завжди щось відбувається. Утім, лише рік тому в цей час ми гадали, яким чином ми зможемо вибратися з ями, в якій опинилися? А зараз я думаю, що ми з цим впоралися, і я б не став нічого змінювати", - наводить слова італійця ESPN.

З оглядом передсезонних тестів ви можете ознайомитися на нашому сайті.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Хаас Гюнтер Штайнер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK