Масовий відтік кадрів: Феррарі втрачає співробітників

В італійській команді відбувається революція імені Фредеріка Вассера і не всім це подобається.
2023 г., 14 березня, 18:59
Лоран Мекіс / Getty Images
Лоран Мекіс / Getty Images

Новий сезон розпочався для Феррарі не найкращим чином. Команда все ще поступається Ред Булл, до того ж Шарль Леклер не зміг доїхати до фінішу на Гран-прі Бахрейну через проблеми з двигуном.

Як повідомляє Motorsport з посиланням на La Gazzetta dello Sport, Леклер зустрівся з президентом Скудерії Джоном Елканном. Під час зустрічі монегаск висловив стурбованість станом справ у команді: роботу над помилками не було зроблено, до того ж його хвилює звільнення деяких співробітників.

Нещодавно команду покинули головний конструктор Давід Санчес, а також давні працівники Скудерії Джин Розато та Джонатан Джакобацці.

При цьому повідомляється, що незабаром може відбутися ще одне звільнення - гоночний директор і друга людина в команді Лоран Мекіс замислюється про те, що залишити Феррарі.

Читайте також: Алонсо може покинути Формулу-1 вже наступного року

За інформацією джерела, Мекіс хотів активніше співпрацювати з менеджментом Формули 1 і допомагати главі спорту Стефано Доменікалі, але Вассер заборонив йому це робити.

Варто зазначити, що після відходу Маттіа Бінотто саме Мекіс отримав частину його повноважень, а тому його звільнення може стати серйозним ударом для Феррарі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Феррарі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK